Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

FM100-blog

Ahol nem csak a menyecske tűzről pattant...

Szerző: Mike Szilvia, – 2016-07-28 10:55:46

Az esküvőszezon talán legstílusosabb lagzija volt múlt szombaton Kiskunmajsán, ahol a Kalocsai Tűzoltóparancsnokság két tűzoltója, Anita és Attila mondta ki a boldogító igent! Volt itt esküvői IFA,  ünnepi tömlő, a templomnál tűzoltó díszsorfal, meg tűztánc is... erről mesélt az ifjú pár a KORONAcafé-ban!

Hirdetés

Hirdetés

Na, ezt a tüzet nem kell eloltani! Attila, aki a családi hagyományokat tovább öregbítve Kiskunmajsán önkéntes lánglovagként kezdett, ma a kalocsai telephelyen dolgozik, csak úgy ma már kolleginája és felesége - Anita. A fiatalok egy szakmai továbbképzésen ismerkedtek meg, ma pedig már túl az esküvőn és 230 fős lakodárén, élménybeszámolót tartottak a nem mindennapi külsőségekkel tarkított eseményről.

Fotó: Dabis Tibor

Anita elmondta, nem Attila egyenruhája volt számára a legvonzóbb (hiszen neki is van :) ) és hogy nagy napjuk szinte minden mozzanatát együtt tervezték meg.

Fotó: Dabis Tibor

A násznép egy része szintén szakmabeli volt, így feltettük a kérdést; ki volt szolgálatban? :) Anita megnyugtató választ adott. Újdonsült férje pedig egy rögtönzött tűzoltó gyorstalpalón osztotta meg velünk, hogy a lenti képen látható "exkluzív nászajándék" nem slag és még csak nem is cső, ahogy Janival hívtuk:

 

A meglepi "tűztánc"

Még egyszer sok boldogságot Anita & Attila!

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Ezt olvastad már?

Ismerd meg a Petyek titkát!


Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó