Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Zene, koncert, klip

Adam Levine Eminemre cserélte Christina-t

Szerző: Mike Szilvia, – 2012-12-03 14:07:54

Az Adam Levine és Christina Aguilera féle Moves Like Jagger óriási sikert aratott. Ezt irigyelhette meg a fehér rapper. Bár a nevét és legendás odamondásait nem felejtette még el a zenei világ. Eminem látszólag minél kevesebbet ad magából, annál népszerűbb mostanában. Úgy van neki a legtöbb Facebook-rajongója az amerikai zenészek között, hogy 2010 tavasza óta nem adott ki önálló szerzői albumot. Ideje nagy részét producerkedéssel tengette, most pedig viszonylag váratlanul érkezett egy sztárparádés Eminem-dal a Maroon 5-os Adam Levine-nel és 50 Centtel.


Igazi nehézsúlyú gárdával jelentkezett Eminem, ez a már címéből ítélve is filozofálós My Life c. dal. A szám a közelgő 50 Cent albumról érkezik és Adam Levine énekel benne. A My Life-ot első hallásra is rádiókompatibilisra szabták, a refrén megfelelően „bugyinedvesítő”, az mc-k pedig egy elég paranoidra sikerült alapra szövegelnek, elég paranoidokat. 50 Cent a megkopott hírnevén és a megbízhatatlan nőkön kesereg, Eminem pedig a már többször hallott üldözési mániás énjét hozza a versszakában, amely ritmikailag egészen parádésra sikerült, tartalmilag viszont messze nem élete legjobbja. 


Nézd meg a klipet!

Nem rossz ez a szám, viszont valami hiányzik belőle, pedig az összezavarodott szupersztár szerep jó tud lenni a rajongóknál napjaink social media vezette kitárulkozós világában. Talán túl sok benne a megmondás, talán mélyebb instrumentállal jobban működne ez a koncepció – amit viszont ha másért nem, a Levine ének miatt imádni fogunk, így a My Life-ot nagyon sokszor fogjuk hallani a következő hónapokban.

(Lángoló Gitárok)

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó