Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

FM100-blog

AbrakaNAVra!

Szerző: Gábor János, KORONAcafé – 2014-11-10 11:18:08

NAV-os szóviccverseny, meg a B-vitaminon hazaküldött depresszió

Tegnap tüntettek. Nem kicsit. Nagyon. Ráadásul csendesen, ami némely portál szerint kifejezetten ijesztő, de a NAV elleni demonstráció arra azért mindenképpen alkalmas volt, hogy a Budapesten felvonult ezrek között fel-feltűnjön néhány igazán elmés poén. Az adóhivatalra reflektáló transzparensek legjobbjai között a „Hol NAV a pénzünk?”, a „NAV=Nincs Amerikai Vízum” és a „Nyugtával dícsérd a NAVot” vitán felül a kedvencünk lett, és ha már így alakult, gyorsan meghirdettünk egy szójátékversenyt. A NAV mozaikszót kellett minél jobban használni, KORONAfm100-as rendszámtábla tartó keretért. Eszméletlen agyszülemények jöttek - íme az eredményhirdetés, a KORONAcafé legvégén:

fotó: nol.hu

A legépületesebbek, amelyekhez a nyerteseken kívül gratulálunk: „AbrakaNAVra”, „NAVra magyar!”, „Süss fel NAV, éhes NAV...”, „NAV NAV után”, „NAV tyúk is talál szemet”. KÖSZÖNJÜK! És még egy bónusz a tüntetésről:


Dögöljön meg a cink után a mangán!

Önnel is együttéreztünk, amikor az őszi depresszió elleni módszereket szedtük szét. Mert ki ne utálná, amikor a hideg időben feltámadó ösztönös ehetnék legyőzésére, a munkaórák utáni nyugijógára, meg a napsütéses sétára (hol a nap?) próbálják rávenni. Hát rájátszottunk: szétszekáltuk a cinket és a mangánt a B vitamin hátán, hogy aztán mindenkit elküldjönk melegebbre:

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Ezt olvastad már?

Visszatér hozzánk a Roxette!


Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó