Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Zene, koncert, klip

A Wellhello és Taylor Swift is új klippel kezdi a hetet

Szerző: LÁNGOLÓ & Székely Éva, forrás: Lángoló Gitárok & HVG – 2017-08-29 13:22:37

A Wellhello és Taylor Swift is új zenés kisfilmekkel lepett meg bennünket.

 

Kinek ne lett volna egy nagy plátói szerelme, egy régi történet az életében, ami valamiért a mai napig eszébe jut? Mi lett volna, ha máshogy alakul, ha akkor beteljesültek volna a vágyak? Vajon megéri bekopogtatni a múltba, vajon mindenkinek egyformán sokat jelentettek azok a buszra sietős reggelek? Ezeket a kérdéseket teszi fel a Wellhello új dala és klipje, aminek most van a premierje itt a Lángolón.

Édesbús nosztalgia azokról az időkről, mikor még a Snake volt a legjobb játék, mikor még nyitva voltak az azóta bezárt klubok és hittük, hogy örökre együtt marad az akkor még egész délután ráérő társaság.

Szóval a Wellhello legújabb klipjében becsönget az egykori szőkéhez, akiért mindenki oda volt és megpróbálják ponttá változtatni a kérdőjelet. Romantikus, de mégis zsivány videoklip Fluor forgatókönyvével és Miki357 rendezésében a Zsáner című lemez legújabb dalával, ami az Odaút két és fél hónapos magyar rádiós listavezetése után ismét esélyesnek tűnik a közönségsikerre. A dalt először élőben szeptember 9-én, a zenekar nagyszabású Budapest Park-os show-jában lehet majd hallani, ami a Wellhellót ismerve szokás szerint nem marad meglepetések nélkül.

 

... és akkor jöjjön Taylor Swift új dala, ami a hétvégi MTV Video Music Awardson debütált. Ezzel Swift – ami a sorlemezhez készített dalokat illeti – hároméves csendet tört meg, a visszatérés pedig meglehetősen erősre sikerült.

Iskolapéldáját láthattuk annak, hogy hogyan reagál egy énekesnő arra, ha egyre ellenségesebb légkör veszi körül: dalban fogalmazza meg a bosszút. Bár Taylor Swift új albuma, a Reputation csupán novemberre várható, az azt felvezető első dal klipje a hétvégén jött ki.

Mikor a videó megérkezett, több Beyoncé-rajongó azzal vádolta az énekesnőt, hogy a Formation című klip képi világát koppintja a Look What You Made Me Do. Ezeket a vádakat a rendező, Joseph Kahn – aki Beyoncéval is dolgozott már együtt – hivatalos Twitter-oldalán tagadta.

A dal és az album promóciója egyébként eléggé rejtélyesen indult, hiszen Swift minden közösségi oldalát kipucolta, törölte onnan az összes tartalmat. Kisvártatva aztán ismét felbukkant, bár csak néhány kígyós videót osztott meg a felületeken.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó