Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

FM100-blog

A vonalban GÖRBICZ ANITA!

Szerző: Gábor János, – 2013-05-15 12:24:08

Nem minden nap beszélget az ember világhírű élsportolóval; érthető hát, hogy óriási izgalommal hívtuk a mai Reggeli Gyorsban Görbicz Anitát, „Görbét”, a Bajnokok Ligája győztes Győri Audi ETO női kézilabda csapat irányítóját!



Anita élete legszebb időszakát éli, hiszen 30. születésnapjára mi mást kívánhatott volna, ha nem csapata BL-győzelmét; ám az örömöknek itt még nincs vége: a hétvégi Győr-Ferencváros bajnoki focimeccs szünetében a kedvese, a volt válogatott focista Vincze Ottó, megkérte a kezét. Ezt csak a helyszínen 14 ezer ember látta - Anita ráadásul semmit sem sejtett! Ahogy azt a Reggeli Gyorsban el is mesélte: ő a csapatával azért ment ki a meccsre, hogy szurkoljon a fiúknak - nem gondolta volna, hogy a pálya közepén mondja ki a boldogító „IGEN”-t!

Nézd meg a lánykérést:


Anita beszélt példaképeiről, a beteljesedett több mint egy évtizede dédelgetett álmairól és üzent a XIV. Pünkösd Kupára készülő kalocsai kézilabdásoknak is! Hogy pontosan mit, kiderül az alábbi médialejátszóra kattintva! Görbét egyébként megválasztottuk nem csak a legjobb, de az egyik legtündéribb sportolónak! Büszkék vagyunk rá!

Mike Szilvia
A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó