Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

FM100-blog

Közös kezdeményezés egy rászoruló család téli tüzelőjéért!

Szerző: Mike Szilvia, – 2013-05-15 12:12:52

"Szemmel hasítom a fát" - mondta Németh István, mikor meglátta a Negyvennyolcasok terén, a számára összekészített születésnapi feladatok egyikének kellékeit: a fejszét és két kugli fát. És bizonyított!



A kuglikat, ha nem is szeme pillantásával, de szempillantás alatt hasította darabokra. Tyutyu annyira belejött, hogy felajánlást tett: ha egy tüzép biztosítja a hasogatni valót, ő nyolc óra alatt annyi fát darabol össze, amennyit csak tud - természetesen Füstös Éva segítségével -, és jótékony célra, egy rászoruló családhoz juttatja el (ezt az első médialejátszóra kattintva - a cikk alatt - meg is hallgathatod). Néhány perc múlva telefonon jelentkezett Remetei Ferenc, a Bátyai R-Gumi Tüzép tulajdonosa, aki szólt: nagy szeretettel biztosítja a hasogatásra váró fát műsorvezetőink számára (a második lejátszón hallhatod a részleteket). Nagyon köszönjük neki! István június 5-én munkaruhába öltözve, fejszével a vállán látogat el a tüzép telepére, és nyolc órán keresztül hasogatja a fát, amelyet aztán Éva rendez szép sorokba a szállítóautó platóján.

A feldarabolt mennyiséget - amely egy család akár egész évi tüzelője is lehet - annak a kalocsai vagy környékbeli családnak ajánljuk fel és szállítjuk ki, amely hallgatóink szerint leginkább rászorul!

Mondd meg: kit segítsen a téli tüzelővel a Bátyai R-Gumi és a Korona FM100?

Családokat jelölni levélben, e-mailben és személyesen is lehet, a Korona Fm100 szerkesztőségében!

Cím:
6300 Kalocsa, Negyvennyolcasok tere 2. Fsz. 2.

E-mail:
info@koronaradio.hu
A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó