Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

A régió hírei

A turizmust felrázó programsorozat indult az Astriceumban

Szerző: Vörös István, koronaradio.hu – 2017-08-29 12:09:55

Sorozatindító találkozást hirdetett főképp tagjai számára a Kalocsa és Térsége Hírnevéért Vendégváró Egyesület hétfő délután az Astriceum Érseki Múzeumban.

hirdetés

hirdetés

A szervezet szakmai program megvalósítására és működési támogatásra nyert pályázatot összesen több mint négymillió forint értékben a Nemzeti Együttműködési Alap civil szervezetek számára fenntartott forrásából.

Ennek jegyében jövő márciusig további négy alkalommal fog összegyűlni a többek között közös gondolkodást, friss tájékoztató kiadványokat, és egységesebb online megjelenést remélő szervezet tagsága és az ágazati érintettek.

Az egyesület helyi és térségi turizmus élénkítése érdekében megfogalmazott főbb célkitűzéseit Kovács János elnök ismertette a megjelentekkel, majd rádiónkkal.

Az egyesület titkára, a sorozatindító programot új épületében befogadó érsekség marketing koordinátora, Horváthné Csortán Krisztina kifejtette, hogy mi lesz a hétfőihez hasonló, jövőbeni rendezvények küldetése.

Mint az eseményen elhangzott, az utolsó várható alkalom körülbelül egybeesik majd a 2018-as turisztikai szezon kezdetével Kalocsán.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó