Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

A régió hírei

A tiéd lehet a Hamilton által dedikált és viselt kalocsai overall

Szerző: Vörös István, – 2011-11-10 18:44:46

A Roland Divatház Zrt. a Hugo Boss prémium márka magyarországi forgalmazójaként árverezésre bocsátotta azon kalocsai mintás magyar overall-t, melyet Lewis Hamilton viselt a Hungaroring időmérő edzésén, majd saját kezűleg dedikált is.


A limitált kiadású overall kuriózum a maga nemében köszönhetően annak, hogy a Hugo Boss és a McLaren csapat 30 éves partnerkapcsolatának jubileumára rendezett nemzetközi design-verseny első helyezettjeként kizárólag a sztárpilóták számára került legyártásra. A kezeslábas tervezője Kalmár István, a híres magyar kalocsai virágmotívumot használta díszítőelemként, mellyel világszerte népszerűsíti nemzetünk értékeit.

A felbecsülhetetlen értékű overall-okat a két McLaren pilóta viselte a 2011-es szezon Hungaroring időmérő edzésén. Eszmei értékét tovább növeli, hogy a nyertes designnal ellátott overallt újra magára ölti Jenson Button a brazíliai szezonzáró nagydíj végső futamán, Saő Paolóban, amikor az egész világ megcsodálhatja!

Az egyedi overall bármely gyűjtemény kiemelt darabja lehet, de egy sportrajongó ember ruhatárát is megérdemelten gazdagíthatja.

A licitálásból befolyt teljes összeget a "Trautsch András Olivér" Alapítványnak ajánlják fel, mellyel a leukémiás és daganatos gyerekeket gyógyulását támogatja a megvásárló. A támogatott ügy fontosságából és az overall különlegességéből kifolyólag a kikiáltási árat nem határozták meg.

Az overallra a felajánlásokat a roland@roland.hu e-mail címre küldve lehet megtenni, amelyeket 2011. november 26. 18:00 óráig várják! A felajánlási összeg mellett kérik, hogy a licitáló adja meg nevét, telefonszámát és posta-, illetve e-mailcímét, ahová az árverés lezárása után kiértesíthetik a legnagyobb összeget felajánló szerencsést, aki hazaviheti, és ezzel ruhatárát gazdagíthatja egy remek csapat győztes overalljával.

A licitálók levelük elküldésével hozzájárulnak, hogy az overallt megnyerő személy az általa felajánlott összeget 2011. december 15-ig eljuttatja a válaszlevélben megadott számlaszámra!

Több információt az árverés további részleteiről a www.roland.hu/aukcio oldalon olvashat.

(Roland Divatház)

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó