Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Belföld

A teljes repertoár lekerül az Új Színház műsoráról

Szerző: Korsós Éva, – 2012-01-25 11:56:18

Egyetlen előadás sem marad műsoron az Új Színház jelenlegi repertoárdarabjai közül márciusban, holott hét darabot is játszhatnának - mondta Márta István, a színház leköszönő igazgatója szerdai sajtótájékoztatóján, amelyen beszámolt arról is, hogy a társulat tagjai és a munkatársak közül már többen úgy döntöttek, hogy nem maradnak.

Márta István tájékoztatása szerint a február 1-jén hivatalba lévő új vezetés első bemutatója március végén Kodolányi János Földindulás című darabja lesz, amelyben a társulat néhány tagja kap csak szerepet. Ezen kívül vendégelőadások és koncertek szerepelnek a márciusi műsoron.

Hozzátette: a színészeknek azt mondta, fontolják meg a színháztól való távozást, erről áprilisban kell majd dönteniük. Pokorny Lia és Gáspár Sándor azonban már nyilatkozott távozási szándékáról.

A színház műszaki vezetője, művészeti titkára, dramaturgja, művészeti vezetője és Hargitai Iván rendező február 1-jével távozik és később a jelenlegi gazdasági igazgató is követi őket - közölte Márta István.

(inforadio)

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó