Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

A régió hírei

A Szőlőkben és Rokkanttelepen sincs új a nap alatt

Szerző: Vörös István, koronaradio.hu – 2016-05-18 11:50:00

Az elmúlt hét végén Katus Attila, Lakatos János és Szabó Balázs képviselők közösen tartottak lakossági fórumot a Szőlők-városrészben lévő sporttelepen.

Hirdetés 

Hirdetés

Az összejövetel meghívott vendégei között volt dr. Bálint József polgármester, aki a megjelenteket érdeklő általános városhelyzetképről nyújtott tájékoztatást, majd a lakók kaptak szót és vázolhatták aggályaikat, észrevételeiket és problémáikat.

Akárcsak a korábban újvárosi óvodában, illetve a KSE pályán tartott hasonló összejövetelek alkalmával, ezúttal is a köztisztaságra és az utak-járdák kérdéskörére koncentrálódott az eszmecsere java - idézte fel az eseményeket a KORONAfm100-nak Katus Attila képviselő.

 

(Szemétszedés a Szőlőkben - korábbi fotó)

Katus Attila kalocsai önkormányzati képviselő azt is elmondta, hogy valamennyi felvetésre, ha nem is sikerült azonnali érdemi intézkedést ígérni, érdemi válaszokat tudtak adni a kérdezőknek.

Utak-járdák ügyében a korábbi fórumokon elmondottakat tudták ismételni – a koncepció és a szándék adott, a fejlesztési forrás sorsáról viszont még nincs döntés.

 

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó