Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Belföld

A rendőrség szerint öngyilkos lett Eszes Tamás

Szerző: Korsós Éva, – 2011-11-09 08:55:12

Öngyilkosság okozta a Véderő elnevezésű szervezet volt vezetőjének, Eszes Tamásnak a halálát - közölte szerdán az MTI-vel a rendőrség.

"A lefolytatott helyszíni szemle, valamint az igazságügyi-orvosszakértői vélemény alapján egyértelműen kizárható az idegenkezűség, Eszes Tamás önkezével vetett véget életének" - írta közleményében a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

A rendőrség az eljárás során vizsgálja a rendkívüli haláleset körülményeit - tette hozzá.

Emlékeztetett arra, hogy 2011. november 3-án a késő délutáni órákban érkezett állampolgári bejelentés, amely szerint gyöngyöspatai otthonában holtan találták Eszes Tamást. Egyben cáfolta azokat a sajtóértesüléseket, amelyek szerint a férfi halálával kapcsolatban bármilyen vizsgálat idegenkezűséget állapított volna meg.

Az MTI akkor úgy értesült, hogy Eszes - aki azzal vált ismertté, hogy harci tábort szervezett a falu határában, a helyi romatelep szomszédságában, majd sikertelenül pályázott a falu polgármesteri posztjára - felakasztotta magát. Helyszíni információk szerint a férfinak magánéleti és anyagi gondjai is voltak..

(inforadio)


A sípszó után hagyjon üzenetet!

Ezt olvastad már?

Bűnös Michael Jackson orvosa


Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó