Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Zene, koncert, klip

A Pet Shop Boys nem fél a 13-as számtól

Szerző: MTI, MTI / KORONAfm100 – 2016-01-26 14:18:39

Április 1-jén jelenik meg minden idők egyik legsikeresebb popduója, a brit Pet Shop Boys új stúdióalbuma. A Super című korongnak az együttes legutóbbi, 2013-as Electric című albumán is közreműködő Stuart Price a producere.

hirdetés

hirdetés

Price és a duó közös munkája egyébként 2005-re nyúlik vissza, amikor is a Pet Shop Boys remixelte a Stuart Price által készített Sorry című dalt, ami nem mellesleg Madonna kétezres években megjelent legsikeresebb lemezén, a Confessions On A Danceflooron kapott helyet.

A lemezen Neil Tennant és Chris Lowe 12 új, Londonban és Berlinben született szerzeménye sorakozik.  
 
A páros a londoni Királyi Operaházban fogja népszerűsíteni sorrendben 13. stúdióalbumát Inner Sanctum című műsorával július 20-án, 21-én, 22-én és 23-án. A tervező Es Devlin és a koreográfus Lynne Page által megálmodott estek lesznek idén a Pet Shop Boys egyedüli nagy-britanniai koncertjei. 


 
Az énekes és dalszövegíró Neil Tennant és a zenéért felelős Chris Lowe elektronikus popzenekarához olyan slágerek köthetők, mint a West End Girls, az It's A Sin vagy a Go West. A duó 1981-ben kezdte pályafutását, azóta több tízmillió eladott hanghordozó és számos díj fűződik a nevéhez.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó