Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

A régió hírei

A Nébih-közleményre reagál a Vén Família Kft. vezetője

Szerző: Vörös István, koronaradio.hu – 2018-01-05 13:41:04

A két ünnep között ledobott Nébih-közleménybombára, miszerint két és féltonna húsárut kellett megsemmisíteni egy kalocsai üzemben, reagál az országos hírforrások által már névvel nevezett Vén Família Kft. vezetője.

Vén Norbert ügyvezető a KORONAfm100-nak adott exkluzív interjújában elismeri, hogy valóban történtek mulasztások az általa irányított cégnél. Azt viszont határozottan cáfolta, hogy emberi fogyasztásra alkalmatlan, vagy veszélyes árut kínáltak volna eladásra. A szakhatóság által feltárt mulasztásokat mára pótolták, és nagy terveik vannak a jövőre nézve – mondta a Vén Família Kft. vezető tisztségviselője.

Vén Norbert, a Vén Família Kft. ügyvezetője azt is elárulta, hogy milyen reakciókkal találkoztak a vásárlóik részéről a Nébih-közlemény futótűzként terjedése nyomán. Nyomatékosította, hogy rövidesen Facebook-oldaluk is újra elérhető lesz, mert nem akarnak bujkálni az emberek elől, viszont fontosnak tartja, hogy teljes képet lássanak vásárlóik a történteket illetően.

A Nébih-videón látott penészesedésért felelős berendezés - immáron javítva

A Vén Norberttel készült interjúnkat teljes hosszában meghallgathatod szombat délelőtt 10-kor kezdődő, Turmix című térségi magazinunkban!

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó