Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

FM100-blog

A LIVE-ban Shakira - Párizs, 2011.

Szerző: Gábor János, – 2012-03-19 07:29:45

Az e heti LIVE nem csak ritmusos és vérpezsdítő, hanem monumentális és szexi is! Shakira, 2011-ben, a The Sun Comes Out című világ körüli turné párizsi állomásán. 42 országban 112 fellépés – aktív volt Shakira számára a 2010-2011-es év, és nem feleslegesen: a szakma és a közönség egybehangzó véleménye alapján ez volt élete legjobb koncertsorozata.



„Shakira ügyesen véghezvitte tervét – igazi szupersztárhoz méltó módon!” 

„Shakira igazi sztár…”

„A fények és a zene pompás parádéja...”

... többek között így jellemezte a szaksajtó a kolumbiai énekesnő tavaly véget ért turnéját. A The Sun Comes Out Shakira legsikeresebb turnéja, ha figyelembe vesszük, hogy ezek után kapott „Év embere díjat” a Latin-Grammyn, és lett Barack Obama személyes spanyol ajkú tanácsadója…


hirdetés
A napfényes turné jó megvilágításáért a D-Vill villamossági és lámpaüzlet felel. Kábelek, vezetékek, villanyszerelési anyagok, kapcsolók, lámpák és csillárok – megrendelésre is. D-Vill – fényt viszünk otthonába. Cím: Kalocsa, Ady Endre u. 19, új posta köz.
hirdetés

Hallgass előzetest is (lejjebb keresd), majd hangolj a 100-ra, vagy katt az on-line hallgatásra - péntek este, 22 órától!

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó