Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

A régió hírei

A lakótelepről: idén kijavított járdák, jövőre festett parkolók

Szerző: Vörös István, koronaradio.hu – 2015-10-31 10:08:32

Kalocsán a Széchenyi lakótelepen élőknek csak kívánniuk kellett – máris szemmel látható nyomai vannak a két héttel ezelőtt ott megrendezett lakossági fórumnak.

hirdetés

hirdetés

Amint arról korábban beszámoltunk, aggályként merült fel a Kati László önkormányzati képviselő által összehívott találkozón, hogy tegyék rendbe a Zöldfa utca járdáját. Ez már folyamatban van. Ugyancsak aggályos volt, hogy a lakótelep társasházai előtt lévő parkolókat ossza fel parkolóegységekre az önkormányzat, mivel a környékben több parkoló teljesen praktikátlanul van kihasználva az ott összevissza álló, sokszor több autónyi helyet elfoglaló járművek miatt. Ez utóbbi is meglesz, azonban erre még várni kell – összegezte a fejleményeket a KORONAfm100-nak dr. Angeli Gabriella kommunikációért felelős képviselő.

A kalocsai Széchenyi lakótelepen tartott lakossági fórumon elmaradhatatlan kérdés volt a fák gondozásának ügye. Dr. Angeli Gabriella képviselő az ez ügyben született megoldási alternatívát is vázolta, valamint a Kalocsán ugyancsak „örökzöld elégedetlenségre okot adó ” játszótér-témában is ígéretet tett.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó