Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

A régió hírei

A karácsonyvárás árnyoldalaira figyelmeztet a rendőrség

Szerző: Vörös István, koronaradio.hu – 2017-12-18 10:14:44

Szombat délelőtt a harmadik adventi vasárnap előtt egy nappal települt ki a Kalocsai Rendőrkapitányság képviselete a legnagyobb városi hipermarketbe, hogy az ünnepvárás veszélyeire intse a lázasan vásárlókat.

Az időpontválasztás hibátlannak bizonyult, hiszen már az áruház melletti körforgalomból látszott, hogy parkolóhelyet a bejárat-közeli sávokban keresni sem érdemes, akkora a tumultus odabenn.

Ez amellett, hogy a bevásárlás, parkolás, lakásbiztonság terén hasznos tájékoztató anyaggal készült Répási Tamásné bűnmegelőzési főelőadónak jócskán adott munkát, arra is lehetőséget biztosított, hogy megfigyelje a tömeges vásárlók szokásait.

Mint kiderült, egyesek tálcán kínálják az alkalom szülte tolvajoknak, hogy megrövidítsék őket.

Répási Tamásné, a hétvégén Kalocsán bűnmegelőzési akciót folytatott rendőrségi szóvivő kérdésünkre elárulta, hogy a korábbi hónapokban jellemzőbb autófeltörések az utóbbi időben szerencsére kikoptak az illetékességi területükön.

Arra azonban ezúton is figyelmeztet, hogy ez nem jelenti azt, hogy könnyelműen vegyük az elővigyázatosság és a megelőző praktikák fontosságát.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó