Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

A régió hírei

A jéghideg Dunában úszni, Kalocsán futni fog Schirilla

Szerző: Vörös István, koronaradio.hu – 2018-02-28 13:05:51

Mint arról korábban beszámoltunk, pénteken és szombaton kétnapos Schirilla-mozgolódásnak lehetsz szemtanúja, vagy akár részese is Kalocsán.

A nemzet rozmárjaként emlegetett sportoló, Schirilla György ugyanis pénteken közös városfutást tervez a Nagyasszonyunk Katolikus Iskola diákjaival, akikkel ¾ 9-kor indul az iskola elől, ahová várhatóan 10 óra tájt ér majd vissza.

Első állomásuk az Ökopont épülete lesz, tájékoztatta rádiónkat Schirilla, hozzátéve, hogy másnap délután háromkor a meszesi Dunában, a kompkikötőnél csobban majd egyet.

A kiérkezésnek is megadja a módját, oda ugyanis 14 órakor indul kocogva a helyi futókkal együtt Kalocsáról, majd délután négytől a Kék Duna Vendéglőben tart élménybeszámolót.

A KORONAfm100-nak adott interjújában elárulta, hogy bár rutinos „rozmárkodó”, sosem vág neki a jeges víznek a kellő felkészülés és az ehhez szükséges alázat nélkül.

(fotó: hatvanihirlap.hu)

Schirilla György, a jéghideg meszesi Dunában szombat délután háromkor csobbanó sportoló ezúton invitál a kompkikötőhöz, hogy légy részese a szombati akciónak.

Ennek legfontosabb üzenete az egészséges életmód fontosságának hirdetése, a személyes találkozás varázsával – vallja a nemzet rozmárja.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó