Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

A régió hírei

A héten kiiktatják Kalocsa egyik legforgalmasabb közét

Szerző: Vörös István, koronaradio.hu – 2017-03-20 12:50:00

A tavalyi nyári időszakhoz képest az utóbbi hetekben ritkábban adhattunk hírt Kalocsán ivóvízhálózaton történt csőtörésről, de ha jött a baj, akkor az szó szerint csőstül jelentkezett.

Hirdetés

Hirdetés

Elég csak visszagondolni arra, mekkora pusztítással járt a néhány hónapja Hunyadi utca környékén történt meghibásodás, amikor a város egyébként egyik legforgalmasabb közlekedési ütőere kapott szorítót napokra, mígnem a vízszolgáltató szakembereinek sikerült egyáltalán lokalizálni a probléma forrását.

A napokban ez gyorsan sikerült, az utózöngék azonban nem okoznak kevesebb bosszúságot a lakóknak, mint anno a Hunyadi utcai eset.

Jelenleg ugyanis a Mackó közként emlegetett, főutcáról Tomori és Rákóczi egyirányú utcákra vezető szakaszt kellett teljes hosszában lezárni, tudtuk meg Szigeti Attilától, a Kiskunsági Víziközmű-Szolgáltató Kft. műszaki igazgatójától, hozzátéve, hogy a forgalomkorlátozás vélhetően e hét végéig nem is lesz feloldva a forgalmi szempontból egyik legterheltebb, jelenleg kiiktatott utcarészben.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó