Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

A régió hírei

A héten döntenek az időkorlátos parkolók sorsáról

Szerző: Vörös István, koronaradio.hu – 2016-07-11 12:10:00

Amint arról a KORONAfm100-on már hallhatott, a Kalocsa belvárosi részein áprilisban bevezetett időkorlátos parkolási rend véleményezésére összehívott lakossági fórum mondhatni érdektelenségbe fulladt, holott a rendszerről vagy pozitív, vagy főképp a megbüntetetteknek negatív véleménye bizonyosan van.

Hirdetés

Hirdetés

Ennek mindössze pár ember adott hangot, az általuk vázolt problémák, mind a parkoló zónákkal szomszédos utcák telítettsége és a várakozóhelyek elosztási dilemmái, nem voltak ismeretlenek a döntéshozók számára.

Hogy marad, vagy megy-e a rendszer, illetőleg annak megtartása esetén milyen jövő vár rá – a héten dönt a képviselő-testület, nyilatkozta az ennek kialakításáért felelős Bolvári Ferdinánd képviselő, hozzátéve, hogy folyamatosan keresik a felmerült nehézségek orvoslási lehetőségeit.

 

(Fotó: kalocsa.hu)

Bolvári Ferdinánd kalocsai képviselő nyomatékosította, hogy a szerda délutáni képviselő-testületi ülésen indítványozni fogja az április óta fennálló rend finomhangolását, azonban drasztikus változások, a testület támogató döntése esetén sem várhatóak egyelőre az elkövetkező hónapokban.

 

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó