Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Zene, koncert, klip

A Guns \'n\' Roses Axl nélkül megy a Hall of Fame-be

Szerző: Gábor János, – 2012-04-12 16:49:10

A két zenész még a 90-es évek elején rúgta össze a port, és ez egy legendás zenekar felbomlását jelentette. A harag a mai napig nem enyhült. Nem lesz Guns N\' Roses újraegyesülés a hét végén: bár az együttest beválasztották a Rock and Roll dicsőségcsarnokának (Rock and Roll Hall of Fame) legendái közé, Axl Rose úgy döntött, hogy visszautasítja a beiktatását, és nem vesz részt a szombati ceremónián.


(Fotó: MTI/Nándorfi Máté)

A zenész szerdai nyílt levelében közölte, hogy nem kíván részt venni a clevelandi ceremónián, és egyúttal "tisztelettel visszautasítja", hogy a Guns N\' Roses tagjaként vegyék fel a rockhírességek közé.

"Senkit nem akarok megsérteni, de a ceremónia nem tűnik olyan eseménynek, amelyen a személyemet örömmel vagy legalábbis tisztelettel fogadnák" - érvelt a zenész.

Axl Rose és Saul Hudson, a Slash néven ismert gitáros még az 1990-es évek elején - a banda virágkorában - rúgta össze a port. Sokan azonban abban reménykedtek, hogy a két legenda kibékül a szombati beiktatási ceremónián. A Los Angeles-i együttes felbomlása óta Rose változó összetételű csapatokkal Guns N\' Roses néven folytatta a pályafutását, megosztva ezzel a rajongók táborát.



Mint levelében hangsúlyozta, nem áll szándékában visszatérni a korábbi bandatagok közé, és azt sem akarja, hogy megdicsőülése a "távollétében" játszódjék le. A Rock and Roll Hall of Fame illetékesei egyelőre nem reagáltak az üggyel kapcsolatos megkeresésekre.

hirado.hu/MTI
A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó