Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Helyi sport

A felnőttek vereséggel, a juniorok győzelemmel kezdtek

Szerző: Mike Szilvia, – 2015-10-22 15:00:00

Megkezdték a bajnoki menetelést Kováts Ágnes röplabdás lányai. Az NBII-es KSE elsőként azt a Közgázt kapta ellenfélnek, akiktől tavaly mindkét alkalommal kikaptak.

Hirdetés

Hirdetés

Csapatunkból egy játékos távozott, Jánosi Nikoletta ráadásul pont a Közgázhoz igazolt. Csapatunk sajnos anyagi források okán edzőmérkőzés nélkül indult az új bajnokságba, ez pedig látszott is a lányok játékán. Az első szettet a mieink húzták be, a jó kalocsai nyitássorozat jelentős előnyt csikart ki az ellenfélből. A fővárosi csapat edzője folyamatosan cserélt, folyton kereste azt a hatost amelyik a legjobbját tudja nyújtani. A második szettet aránylag könnyedén nyerték, melyhez elég volt nekik csak a rontásaik számát leredukálni. A harmadik játékrész elején rövid kalocsai vezetés után a vendégek jelentősen elhúztak, mely hátrányt Fehérvári Anna remeklése által sikerült a hajrára ledolgozni. A végjátékban aztán a vendégeknek jött ki jobban a lépés és ezt a szettet is behúzták. A negyedik játszma elején már csak folyamatos üldözésre tellett a kalocsai csapat részéről, így a bajnokság első kanyarjában magabiztos vendégsiker született.

Fotó: Török "Töce" Tibor - facebook

Az ifjúsági csapatok összecsapásán a hazaiak bizonyultak jobbnak. Itt, a juniorok meccsén a kalocsai csapat egyértelműen fiatalabb volt, ám a játéka sokkal stabilabb, és csak az utolsó szett végére egy kissé kiengedve tették szorossá a meccset, így is magabiztosan nyertek 3:0-ra.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó