Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Zene, koncert, klip

A fejed felett röpködhet Pink a Szigeten

Szerző: ORIGO, forrás: origo.hu – 2017-08-08 07:37:31

Lenyűgöző látványvilágra és akrobatikus show-elemekre számíthatunk a Szigeten Pinktől, aki, mint turnéállomásainak mindegyikére, Budapestre is magával hozza családját. Az énekesnő már különleges igényeit is leadta a szervezőknek.

hirdetés

hirdetés

Ahogy az Origo is megírta, Pink egy hosszabb kihagyás után kezdett újra turnézni, így ő maga is lámpalázas volt koncertsorozata kezdetén, azóta viszont sikerrel veszi az akadályokat, és szigetes koncertjén is valami nagyon látványos dologra készül. A szervezők szerint még az is előfordulhat, hogy a közönség fölött repkedve énekel majd néhány dalt - kíváncsiak vagyunk, hogy ez összejön-e.

Pink már üzent is a rajongóinak a Facebookon: „Sziget Festival! Ott lesztek?” - írta ki magyarul az oldalára. 

Az énekesnő már a saját és népes kíséretének kéréseit is leadta a szervezőknek. Pink listáján elsőként két csokor fehér rózsa szerepel, amit az öltözőjében szeretne látni, és azt is leszögezte, hogy - mivel a családjával érkezik - gyerekbarát legyen az öltöző.

Mivel nagyon figyel az étrendjére, többféle tea, organikus méz, organikus citrom és egy halom különböző, szintén természetes módon termesztett bogyós gyümölcs is van a listán. De organikusnak kell lennie a szeletelt sárgarépának és zellerszárnak is.

A show-jában szereplő táncoslányoknak gyümölcs- és zöldségtálat, avokádót, 70 százalékos kakaótartalmú csokit és egy zacskó gumimacit rendeltek. A fiúk csokiszeletet kértek a zöldségek és gyümölcsök mellett.

Pink a fesztivál -1. napján, szerdán lép fel a nagyszínpadon, de koncertezés közben még klipet is forgat új dalához. A What About Us-t elvileg pontosan a szigetes koncertje utáni napon, augusztus 10-én ismerheti meg a nagyvilág, de hátha a budapesti közönség is hallhat majd belőle valamit.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Ezt olvastad már?

Vizsgáztak a főzőkonyhák


Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó