Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Zene, koncert, klip

A Berlini Fal leomlását ünnepli a Sziget

Szerző: Gábor János, forrás: sziget.hu – 2014-06-24 19:55:00

Az Európa Színpad fellépői főként a friss és feltörekvő európai zenekarok széles skáláját vonultatja fel a Szigeten, hódolva a multikulturalizmusnak és az öreg kontinensnek.

Mint minden évbe, ezúttal is egy távoli földrész, nevezetesen Ausztrália egy kedvelt csapata is csatlakozik a fellépőkhöz. 2014-ben pedig kiemelt szerepet kap a berlini zenei szcéna, mivel ebben az évben ünnepeljük a Berlini Fal lebontásának 25. évfordulóját. 
 
 
Az Európa Színpadban forr össze a korábbi Holland- illetve a Mambo (olasz) színpad, kiegészülve immár más európai országok, otthonukban népszerű, de a határaikon túl még kevésbé ismert zenekaraival és berlini szcéna mellett előtérbe kerülnek a holland, spanyol és az olasz zenekarok is.
 
Fellépők:
 
Amsterdam Klezmer Band (NL) / Aucan (I) / BaLaKo (RO) / Ballet School (D) / Caparezza (I) / Carnival Youth (LV) / Charity Children (D)
 
Compact Disk Dummies (B) / Diaodato (I) / Dubblestandart (A) / DVA (CZ) / Fismoll (PL) / Gloria Boateng (B) / Gubás Gabi és az Éjszakai Nesz (H) / Hornsman Coyote & Soulcraft (SRB) / Kid Simius live (D) / Longital (SK) / Mighty Oaks (D) / Money for Rope (AUS) / Raggalution (SLO) / Rumatera (I) / Salmo (I) / Seward (E) /Siriusmo (D)
 

Youropen Tehetségkutató Fesztivál

A Sziget Európai Színpada ad otthont a Youropen Tehetségkutató Fesztiválnak. A 2 napos program során 14 különböző ország feltörekvő zenekara mutatkozik meg a nemzetközi, nyitott közönség előtt. Az esemény kora délután kezdődik és késő estig tart a 0. és -1. napon is, záró akkordként pedig a Central and Eastern European Talent Exchange Program (CEETEP) zenészei csapnak a húrok közé.
 
Az Európa Színpad részletes programja már megtalálható a Programok menüben
A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó