Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Zene, koncert, klip

A \'80-as évek sztárjai Budapesten: Here & Now!

Szerző: Gábor János, – 2010-09-09 12:31:15

Kétórás repülőút helyett 16 órás vezetést választott inkább Rick Astley, hogy október 2-ra Budapestre érjen, ahol Kim Wilde, Boy George, Nik Kershaw és Paul Young társaságában lép fel a Papp László Budapest Sportarénában.



Elképzelhető, hogy több napot is fog hazánkban tartózkodni. Október első szombatján érkezik Budapestre, a világ nagy koncerttermeit telt házra tömő Here and Now mega-pop-show, ahol a 80-as évek legnagyobb slágerei idézik újra a házibulik aranykorát. A budapesti szuperbuli egyik sztárja Rick Astley lesz, aki a Never Gonna Give You Up című slágere mellett arról is híres, hogy irtózik a repüléstől.



“Igen, teljesen helytálló az információ” – nyilatkozta Rick, „irtózom a repüléstől. Néhány kivételtől eltekintve, egy–egy USA és japánbéli koncertre - más opció nem lévén - repülnöm kellett, mindenhova kocsival utazom. Nincs problémám ezzel. Nem is kérdés, hogy Budapestre, ahogy nemrégiben Norvégiába, és Portugáliába, is vezetni fogok.” Mint megtudtuk, nagy gyakorlata van a hosszú távú vezetésben, hiszen dán barátnőjét is autóval látogatja.

music.hu
A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó