Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Helyi sport

6 pontos hétvégén köszönt el a KKC + GALÉRIA

Szerző: Mike Szilvia, – 2016-12-06 17:12:48

Igazán méltó módon, egy 6 pontos hétvégén köszönt el a KKC a hazai közönségétől. Szombaton a sort Kolics János lányai nyitották, akik 23-21-re verték a vendég Kiskunfélegyházát, eztán Szvétek Balázs ifistái sem engedtek a Szigetvárnak, itt egyértelmű 38-14-es kalocsai győzelem született.

Hirdetés

Hirdetés

Szintén nem volt kérdés, hogy siker koronázza-e a Kolics mester vezette férfi gárda mérkőzését. A vendég Szigetvár ellen úgy ment a játék, ahogy azt az edző is várta, a végén 10-et tettek közé a srácok 33-23 mellett – tudtuk meg Kolics Jánostól.

A szezon derekán Kanalas Norberttől a régi új tréner, Kolics János vette át a lányok vezetését. A KKC-s amazonok szépen zárták a szezont, az idény utolsó mérkőzésén 12-13-as hátrányról, 23-21-re módosítottak és verték meg a Dél-100 Kiskunfélegyháza gárdáját. Ezzel lányaink a 11 csapatos megyei tabellán az 5. helyen zártak – tudtuk meg az edzőtől.

Az újabb 6 pontos hétvégét vasárnap az koronázta, hogy az egyébként listavezető, a KKC-vel pontegyenlőségben álló Mecsek Takarék 23-35-ös vereséget szenvedett a Komló együttesétől. Így a tabellát ma már a Kalocsai KC vezeti.

Galéria a találkozóról ITT!

Szvétek Balázs ifjai a Szigetvár juniorjait fogadták, akiket egy pár perces rövidzárlat után magabiztosan 38-14 arányban vertek – tudtuk meg az edzőtől.

Az idényzáró, Szigetvár elleni találkozó mérföldkő volt a KKC életében. A férfi csapat ikonja és csapatkapitánya, Juhász Péter térdsérülése miatt visszavonul a versenyszerű sporttól. Pedrót hazai közönség előtt búcsúztatta csapata! Az egykori "csékával" készült interjúnkat szombaton, 10 órakor kezdődő Turmix című magazinműsorunkban hallgathatja meg!

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó