Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Zene, koncert, klip

4,5 perc alatt 65 ezer belépőt adott el a Rolling Stones!

Szerző: Gábor János, – 2013-04-06 08:56:11

Négy és fél perc alatt fogyott el a 65 ezer belépő a Rolling Stones nyári londoni koncertjére. A veterán rockerek július 6-án lépnek fel a Hyde Parkban. Az együttes 44 év után tér vissza a London közepén terpeszkedő városnyi parkba, ahol 1969 júliusában - két nappal az alapító tag Brian Jones halála után - ma már rocktörténeti eseményként számon tartott koncertet adtak, akkor 250 ezres közönség előtt - ingyen:


Az idei fellépésre 95 és 300 font (34 ezer és 110 ezer forint) közötti árakon hirdették meg a jegyeket, de a rajongók ennek ellenére - az árusítás pénteki megkezdése után - pillanatok alatt kapkodták el a belépőket. Az AEG promóciós cég illetékes igazgatója, Rob Hallett azt mondta London esti lapjának, az Evening Standardnek, hogy csak azért nem fogytak el négy és fél percnél is hamarabb a jegyek, mert időbe telt, mire a vásárlók beírták hitelkártyáik számát az online értékesítési portál megfelelő rubrikájába.



Jól jártak egyébként a legnagyobb brit hitelkártya-kibocsátó, a bulit szponzoráló Barclaycard gyorsan kapcsoló - és éppen számítógépüknél ülő - ügyfelei; őket ugyanis a cég már egy nappal korábban email-üzenetben értesítette, hogy még a nagy pénteki roham előtt megvehetik belépőjüket. Mindemellett az AEG a Westminster városnegyedben élőknek is elővásárlási jogot biztosított egy kontingensnyi jegy erejéig, amolyan engesztelő gesztusként, mivel az előkelő kerület lakói sokszor panaszkodnak a Hyde Park nyári koncertprogramja okozta gyakori felfordulás és zaj miatt.

MTI
A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó