Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Zene, koncert, klip

33 országba viszi el a Szigetet az MTV Live HD!

Szerző: Gábor János, – 2011-08-16 12:05:11

Az idén több Sziget nagykoncertet újraélhetnek és szórakozhatnak azok, akiknek van MTV Live HD-jük. A csatorna ugyanis 33 országba viszi el az élőzene varázsát, több világsztár koncertjét és a Sziget utánozhatatlan hangulatát és hírét. Zene, fantasztikus előadók, bulihangulat és Sziget Fesztivál minden mennyiségben: mindez pedig HD kép- és Dolby 5.1 hangminőségben. 2011-ben több millió néző és zenerajongó élheti újra akár felrakott lábbal, akár tombolva az élő koncerteket - a képernyők előtt.



Az MTV Live HD 2008-ban indult el, így nem kell bemutatni azoknak akik a zenei televíziózásból a legjobb minőséget akarják maguknak. Az idén a Sziget is belép azon fesztiválok sorába, akiket az MTV Live HD megismertet a világ különböző részein, 33 országban.

A Sziget Fesztivál és az MTV Networks Magyarország már több éve együttműködik, 2011-ben pedig már nemzetközi szinten is folytatódik ez a kapcsolat. Az MTV Live HD nézői ugyanis hamarosan Európa egyik legkedveltebb nyári fesztiváljának, a Szigetnek a koncertjeit, koncertfelvételeit láthatják majd a csatornán.

mtvlivehd.com
A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó