Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Zene, koncert, klip

300: Guiness-rekorder lesz a 30 Seconds to Mars!

Szerző: Gábor János, – 2011-11-30 08:26:55

A jó ég tudja csak, hogy Jared Leto milyen beteg víziójából és minek hatására pattant ki a zenekar neve, de ha valaki eddig esetleg nem ismerte a The Kill, a Closer to the Edge, vagy a Kanye West-tel készült Hurricane előadóját, akkor jobb, ha kiműveli magát, mert a Los Angeles-i csapat brutális rekordot dönt pár napon belül! A 300. koncert rekordja - egy turnén beül!


Egyszer volt, hol nem volt, 1998-ban egy testvérpár, az akkor már színészként is dolgozó Jared Leto (Rekviem egy álomért, Fegyvernepper) és dobos bátyja, Shannon megalapította a Thirty Seconds to Mars-t. Jared a kezdetek óta dalszövegírója a csapatnak, amely relatíve rövid élete során elfogyasztotta Kevin Drake és Solon Bixler gitárosokat, valamint Matt Wachter basszert, mielőtt kikötött volna az egyelőre végleges 3. tagnak tűnő, sokoldalú Tomo Miličević mellett. A fickó mester gitárral, vagy basszusgitárral a nyakában, sőt a billentyűk mögött is.

A koncerthangulatot a Closer to the Edge-hez készült kisfilm adja át a legjobban:

Sajátos, elektromos beütésű alter-metáljukat eddig három album őrzi, a 2002-es 30 Seconds to Mars, a 2005-ös A Beautiful Lie, illetve a 2009-es This Is War. És itt érkeztünk el a legfontosabb sarokponthoz, mert a legutóbbi korong lemezbemutató turnéja gyakorlatilag azóta tart (nézz videókat és képeket! Ahol mi is ott voltunk: 2010-Sziget, 2011-VOLT)! Az eredmény: december 7-én, New York-ban már a 300-ik bulit ünneplik a monumentális, 2009-2012-es (!) Into The Wild-turnén. A Hammerstein Ballroom-ból helyi idő szerint este 6-tól ÉLŐBEN közvetítik majd az eseményeket. A Thirty jubileumát ITT tudod majd nyomon követni...

Videónk a soproni buliról - Jared jó közel volt hozzám a The Kill refrénje közben:

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó