Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

FM100-blog

30 perc sem volt a Rendszámkommandó első bevetése

Szerző: Mike Szilvia, koronaradio.hu – 2015-03-09 10:13:35

A Rendszámkommandó első bevetésének helyszíne a Kalocsai OMV töltőállomás volt! Csapatunk 8 óra előtt 5 perccel ért a helyszínre (így tesz egyébként a következő kilenc állomáson is), kicsit sem rejtőzködő színű sárga szerelésben, 16 darab rendszámtábla kerettel. Legnagyobb meglepetésünkre, a kommandót már várta néhány szemfüles és villámgyors hallgatónk...

Az idén 16 éves KORONAfm100 10 reggelen szerel fel 10 helyszínen, 16 darab rendszámkeretet, amely egyben esélyt is jelent az 500.000 forint értékű autófelújításra és optikai tuningra. Érdemes hát hallgatni minket és érdemes "elkapni" a kommandót.

Az első helyszínen, a kalocsai OMV töltőállomáson azonnal lelepleződtünk, hiszen leggyorsabb hallgatóink még a kommandót is megelőzték és már ott vártak minket autóikkal együtt...

Első bejelentkezés az első helyszínről:

Morvai István autószerelő keze volt, hogy 10 (!) másodperc alatt vált "KORONÁSSÁ" egy-egy autó! A forma1-es szerelők a kerékcserére gyúrnak, István pedig a keretcserékre.

Veronika több mint 10 éves autójával érkezett, el is mesélte nekünk, milyen felújításra szorulna a "kis Szuzi":

Hallgatóink gyorsaságának és István hatékonyságának köszönhetően, az első bevetésünk mindössze 30 percig tartott. 8 órakor kezdtünk, 8:30-kor már így nyilatokozott Szilva a kommandó debütálló akciójáról:

Miután segítőnk, Morvai István felszerelte a 16. rendszámkeretet is, benézett hozzánk a stúdióba, ahol beszámolt arról is, edzett-e a hétvégén a műhelyben:

Holnap ismét bevetésre indul a kommandó, második helyszínünk: DUSNOK! Ott találkozunk!

Fotók az első napról ITT!

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó