Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

A régió hírei

2016 a belterületi utak helyreállításának éve lesz?

Szerző: Vörös István, koronaradio.hu – 2016-01-08 12:37:07

Mint minden településen, Homokmégyen is a lakott területet jelző tábla kezdetétől végéig húzódó területen az egyik legégetőbb kérdés az utcák úttestének állapota.

hirdetés

hirdetés

Ilyen jellegű, komplex, jó támogatási intenzitású pályázatot ugyanis régóta nem írtak ki, és az eddigi híradások szerint az új uniós támogatási ciklusban sem várható, hogy erre lehet majd jelentősebb pénzösszegeket szerezni.

Tapolcsányiné Varga Krisztina homokmégyi polgármester elmondása szerint várható, hogy 2016-ban elérhetővé válik némi támogatás belterületi utak helyreállítására, ennek megjelenése azonban még várat magára.

Hogy jó hírrel is szolgáljon, előrevetítette, hogy a községben tavaly útjára indított Tavaszi Kulturális Fesztivált az idén is megrendezik majd.

Tapolcsányiné Varga Krisztina homokmégyi polgármester rádiónknak adott interjújában fontosnak vélte aláhúzni, hogy településvezetőként büszkeséggel tekint a községi sportéletre.

Ennek szereplői 2015-ben is tanúbizonyságot tettek arról, hogy érdemes nekik szurkolni és velük együtt örülni az elért sikereknek.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó