Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Helyi sport

2014 percig sportolt a város

Szerző: Mike Szilvia, – 2014-10-02 13:22:43

Idén 13. alkalommal rendezte meg a Kalocsai Gyermek és Ifjúsági Önkormányzat a sportnapot, amelyen idén 2014 percig mozgott a város a legkisebbektől az idősebbekig.

Forrás:kalocsa.hu

A sportnapon volt aerobik, jóga, élményfürdő, streetball, bohócorral végigkerékpározás a városon és még sok más program. Idén először az esemény fáklyás futással zárult, melyet Lázár Dániel a KSE evezős szakosztályának kiválósága vezetett. A 2014 perc sport idén is nagy népszerűségnek örvendett, tudtuk meg a főszervező GYIÖK ifjúsági polgármesterétől, Greksa Zsófiától, aki azt is elmondta, a KORONAfm100 javaslatára jövőre egy újabb sportágat is kipróbálhatunk majd a sportnapon.

Forrás:kalocsa.hu

 

A kalocsai Gyermek és Ifjúsági Önkormányzat által múlthéten szervezett 2014 perc sport névre keresztelt rendezvényhez kapcsolódott a Kalocsai Földönfutók közössége is. A futónagykövet, Posztobányi Zoltán és csapata pénteken 11 órakor indult a Kubikus parkból és meg sem álltak másnap 20 óra 34 percig. Vagyis váltva egymást, folyamatosan futottak 2014 percen keresztül. Ez idő alatt 28-an futottak és teljesítették an 499.3 km-t. Meglepetésként az akcióhoz csatlakozott Dunaújvárosból Csete Balázs is.

Forrás:kalocsa.hu

Jövőre kviddics is lesz (Szilva, vagyis "AranyMikesz" szigorúan csak kabala szerepet vállal... Nehogy 2015-ben a másik bokája bánja :) :)

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó