Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Zene, koncert, klip

2014: a nagy visszatérések évének ígérkezik?

Szerző: Vörös István, mtv.co.hu – 2014-01-09 09:07:53

Az mtv.co.hu oldal összeállított néhányat az idei évre ígért nagylemezek közül. Bonotól Skrillex-ig állítólag mindenkinek nagy tervei vannak 2014-re. Íme, egy válogatott anyag:

Adele előző albuma a 2011-ben kiadott, világrengető 21 volt, ami mindent megnyert, amit csak meg lehetett. Az énekesnő a hírek szerint tavasz-nyárra kijön a legújabb anyaggal.

Lana Del Rey 100%, hogy kiad új anyagot, a lemez címe Ultraviolence lesz és 2014-ben jön majd ki, de hogy mi lesz rajta, azt még az énekesnő sem merte megtippelni.

Taylor Swift a 2012-es Red után állítólag már „nagyon jól halad” az új album megírásával, úgyhogy örülés van.

Pár befulladt újraindulás után 2014 április a legújabb dátuma az új U2-lemeznek, meglátjuk, sikerül-e összehozni.

„Keményen nekimegyek majd az évnek” - ígérte novemberben Skrillex, akinek állítólag már van egy 75%-ban befejezett albuma. Meglátjuk, milyen gyorsan jön össze a maradék.

Missy Elliot - 2005 óta nem dobott ki új lemezt, a többször elcsúsztatott Block Party sem biztos, hogy idén megjelenik, méghozzá Missy betegsége miatt...

Nicki Minaj is bejelentkezett, 2014-ben állítólag minden eddigi szintnél magasabbra tör majd.

Mariah Carey 2009 óta nem jelentetett meg (nem karácsonyi) albumot, így a várakozás elég nagy - és bár két dalt már megjelentetett, a The Art of Letting Go album két éve csúszik...

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó