Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Zene, koncert, klip

20 grandiózus LED-falból lesz térhatás Ákos koncertjén!

Szerző: Gábor János, – 2012-12-12 10:53:54

Ákos: ilyet még soha nem csináltam!

Énekelt rajzfilmben és színházi produkcióban, írt reklámzenét, rendezett videóklipet, megtöltötte párszor Magyarország legnagyobb fedett stadionjait, albumai pedig arany-, illetve platinalamezzé váltak. Úgyhogy nem árt odafigyelni, ha egy ilyen kaliberű művész azzal áll elő, hogy különös dobásra készül a december 15-i Aréna-koncertjén.



Húsznál is több különálló, így a térhatást szemüveg nélkül is jól érzékeltető, ugyanakkor akár egységes kép megjelenítésére is alkalmas gigantikus LED-elemből gyúrta össze Ákos legújabb színpadképét (
, melynek alkotóelemei a tervek szerint mind a 32 felcsendülő dal alatt aktívak lesznek. Így például egészen előremutató lesz, hogy a jövőre bemutatásra kerülő Dredd 3D című film részletei peregnek majd a hangulatában a mozihoz passzoló Régi jövő című dal alatt, melynek hamarosan elkészülő klipjét is e szuperprodukció kockái alkotják majd.



– A 2084 lemezbemutató koncerten a teljes névadó nagylemez anyaga elhangzik majd, így nem csak a klipekkel megtámogatott tételek, mint az Előkelő idegen, a Tipikus sztereó vagy a Tengermoraj csendülnek fel, de az összes többi felvétel is a 13 tételből. Ilyet még soha nem csináltam – árulta el az énekes a music.hu-nak, aki combos diszkográfiájából további 19 szerzeményt választott ki, melyek áthangszerelve, ám abszolút felismerhető módon szólalnak majd meg a monstre bulin, ahol Lepés Gábor és Bánfalvi Sándor kísérik a dalszerző-énekest.

Balajti Péter
music.hu
A sípszó után hagyjon üzenetet!

Ezt olvastad már?

Bobby McFerrin Győrbe jön!


Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó