Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Helyi sport

160 versenyző a Vatai László emlékversenyen

Szerző: Rumi László, – 2012-06-17 08:28:11

Szombaton rendezték meg a Városi Sportcsarnokban a Diák II. Szabadfogású Országos Bajnokságot, mely egyben tiszteletdíjas „VATAI  LÁSZLӔ Emlékverseny is volt.

Az eseményen 42 egyesület 160 versenyzője vett részt és küzdött meg becsülettel a díjakért, érmekért, helyezésekért. Megtisztelte jelenlétével a versenyt a magyar birkózás vezetésének több tagja is. A névadó Vatai Lászlóról a Magyar Birkózó Szövetség igazgatója, a világ- és Európa-bajnok GÁSPÁR TAMÁS emlékezett meg.

Győztesek súlycsoportonként

26 kg - Vitek Amadeus /Dorog/, 29 kg - Lukics Alex /SzVSE/, 32 kg – Lukics Martin /SzVSE/, 35 kg – Szpánik Ákos /Dorog/, 38 kg – Szél Anna /OSP/, 42 kg - Végh Artur /Érd/, 46 kg – Rajos Richard /Dorog/, 50 kg – Dömök Péter /CVSE/, 54 kg – Klányi Krisztofer /Dorog/, 58 kg – Barbáky Marcell /Zalaegerszeg/, 63 kg – Bagosi János /Vasas/, 69 kg – Szilágyi Attila /FTC/, +69 kg – Deák Martin /CVSE/.

A KSE-Fűszerpaprika Zrt. versenyzői közül hárman is az ötödik helyen végeztek. A legeredményesebb hazai versenyző különdíját az 50 kg-ban ötödik helyezett Rigó Kevin kapta.  

A csapatok pontversenyét a Dorog nyerte 28 ponttal, a 26 pontos Ceglédi VSE és a 22 pontot szerző Vasas előtt. Így a Dorog vezetője vehette át ifjabb Vatai Lászlótól a festett Kalocsai vázát, a család különdíját.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó