Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

FM100-blog

100 euró az év első babájának!

Szerző: Gábor János, KORONAcafé – 2017-01-04 10:34:25

Egyéni felajánlás a kis Nimródnak, reméljük több is lesz!

Még csak most kezdődött el 2017, de máris biztos, hogy az év egyik legkedvesebb története jött össze a mai KORONAcaféban: hallgatónk jelezte, hogy szeretne egy százeuróst ajándékozni az idei első kalocsai csecsemőnek. Szándéka szerint minden évben meg fogja tenni ugyanezt.

Hirdetés

Hirdetés

Anita nagylelkű felajánlásának persze története van: a stúdióban elmesélte, hogy amikor most 15 éves lánya megszületett, épp' anyagi gondokkal küzdött, ezért a rajthoz el kellett adnia még a mobiltelefonját is. Ma már stabilabb és szerencsésebb körülmények között él, de élénken emlékszik rá, hogy a baba világra jöttét követően mennyit jelent, ha valaki segítő jobbot nyújt. Ezért is dobta fel a százeuróst, idén először, és fogja megtenni újra, meg újra, minden januárban. Ez ám a küldetéstudat - hallgassa meg a teljes történetét!

Anita után a vonal végére kértük Évát, az első 2017-ben született baba édesanyját, hogy megosszuk vele: még egy ajándék érkezik hozzájuk. Aki szülő, az tudja, hogy ilyenkor minden forint jól jön, hát még ha az euró és főleg száz! Éva köszönettel vette a felajánlást, utána persze jól kifaggattuk hogy vannak:

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Ezt olvastad már?

61 éves lett Mel Gibson


Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó