Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

FM100-blog

#ZsírégetőOlimpa - Tenisz a buborékcsarnokban

Szerző: Lukács Kata, koronaradio.hu – 2016-07-17 20:00:51

Bár az időjárás pocsék, de attól a rádióban még tombol a KORONAfm100FantasztikusNyár benne a Zsírégető Olimpia. Heti sportprogramunk ezúttal a tenisz volt a kalocsai buborékcsarnokban.

Hirdetés 

Hirdetés 

A bemelegítést követően, versenyzőink ütőt ragadtak és megindult a labdazápor a teremben. Volt aki úgy odatette magát, hogy a teniszt focival kobinálta és még gólt is lőtt a pálya túl oldalára. Külön köszönet illeti a Kalocsai Tenisz Egyesület tagjait  Halászi Gábort és Szalai Jánost,  akik néhány perc gyakorlás után megtanították az ütő sikeres használatát a fogynivágyók számára. A kemény mag sikeresen legyőzte az akadályokat és ezzel a mozgás formával is tett azért, hogy a szezon végére egészségesebb, könnyebb és boldogabb legyen!

Kíváncsiak voltunk, hogy hogyan állnak jelenleg versenyzőink a zsírégetőolimpián, ahol az egyik vállalkozószellemű játékossal Jáccinttal került sor a szóbeli mérlegelésre és arra, hogy hogyan érezte magát a teniszedzésen:

  

Az úriember után bátorságot gyűjtött a hölgyek közül Helga is, aki nem akármilyen bókot kapott az edzőtől, Gábortól, a látottak alapján ugyanis érdemes lenne foglalkoznia a sportággal:

 

Halászi Gábort a a Kalocsai Tenisz Egyesület tagját és egyben a program levezénylőjét kértük, hogy értékelje a programot és zsírégetőolimpikonjaionk teljesítményét.

  

További képekért KATT IDE! A végére néhány mozgókép, hogy te is kedvet kapj :-)

Köszönjük mindekinek aki eljött, jövő héten újabb sportágban mutathatod meg, hogy mit tudsz, gyűrd addig is kitartóan a Zsírégető Olimpiát Hajrá!!!

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó