Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Film, premier

ZSENIÁLIS: videó-chat a szexi démonnal

Szerző: Vörös István, – 2010-10-08 22:44:14

Nem mindennapi kampányt eszelt ki az utolsónak címzett ördögűző-film marketing-csapata, hogy Az utolsó ördögűzés (The Last Exorcism) című új horror-thrillert népszerűsítse.
Mára egy film, könnyűzenei album, vagy könyv promóciója kreatív ötletekkel és jó stratégiával fillérekből megoldható, hiszen többek között a Facebook, a Twitter és a Youtube korát éljük



Na, az "ördögűzők" beújítottak, és gondolták, hogy kiaknázzák a Chatroulette nevű közkedvelt oldalban rejlő lehetőségeket, ami egy olyan webkamerás chat-oldal, melyre bárki online csatlakozhat és élőkamerás képpel chatelhet.
Miért is volt ez zseniális? Nincsen őszintébb reakció, és talán egy filmnek sem lehet hitelesebb reklámot adni, mint bemutatni, hogy mi, "hétköznapi aszfaltkoptatók", miképp vélekedünk róla: tetszett vagy nem; beparáztunk vagy kínosan felröhögtünk a hatásos jeleneteknél; és így tovább.



Nem is olyan régen a Rec-trilógia legutóbbi darabját, korábban pedig a Paranormal Activity reklámozták úgy, hogy a filmelőzetesben meghatározó szerepet játszottak azok a képsorok, melyek a mozi közönségét mutatták a film vetítése közben. A reakció: ütős pillanatokban tátva maradt szájak, jajveszékelések, hisztérikus sikolyok megfelelő pillanatokban felvillantott tömkelege. Mi pedig eszeveszetten keressük az első hazai vetítés időpontját - tehát a rendszer működik!



Most a Chatroulette oldal és Az utolsó ördögűzés kampánystábjának jóvoltából mi is megláthatjuk, hogyan lehet egy film címét olyan mélységig beleverni a mindenki által elérhető videó-chat oldalon lógó közönség fejébe, hogy garantáltan ne felejtsen el bemenni a moziba és megnézni a filmet!



A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó