Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Film, premier

You dirty-dirty little girl: tuti road-movie!

Szerző: Gábor János, – 2011-07-28 08:39:20

Ilyet a Juno óta nem láttunk, úgyhogy már épp\' ideje volt. Mily\' ironikus, hogy a főszereplő is Juno, nevezetesen Temple. A 22 éves lány rendező és producer szülei révén szagolt bele a filmstúdiók érájába, és jól tette, mert a Dirty Girl előzetese alapján megállapítottuk: igazi őstehetséghez van szerencsénk. A csaj filmográfiája már így is gazdag; szerepelt könnyed vígjátékban (St. Trinian\'s) de igazán a húzós drámák tartoznak a profiljába (Vágy és vezeklés, A másik Boleyn lány, Mr. Nobody), és a Dirty Girl jutalomjátéka után olyan blockbusterek jönnek, mint A három muskétás 3D, illetve a Batman 3.



A Dirty Girl a nagyon prűd Amerika nagyon prűd \'80-as éveiben játszódik, amikor minden halálos bűn, ami rövid és szoknya, illetve kivágott és top. Ja, és tudatjuk mindenkivel, hogy a legbiztonságosabb szex, ha nincs szex! Na ezt a világképet rongyolja le Danielle (Juno Temple), amikor mindent (és mindenét) bedobja a kisvárosi iskola langyos-unalmas életének felforgatásáért. Csak azért, mert szórakoztatja, vagy mert tényleg ilyen?



A lázadó lányka a rossz lány szerepét tölti be a közösségben, ahonnan le is lécel, amikor kiderül: nem véletlenül érzi magát idegennek midnenki közt, ugyanis "csak" örökbefogadott gyerek. Fogja hát másik kitaszított (meleg) barátját, Clarke-ot (Jeremy Dozier), és a Joan névre keresztelt liszteszsákot, hogy segítségükkel nagy kalandok közepette meglelje igazi szüleit.



Mulattatóan könnyed, édesen szexi, szívfacsaróan drámai: Dirty Girl - kötelező! Már csak a színészek miatt is, hiszen a nagyon tehetséges fiatalok olyan sztárokat kaptak maguk mellé, mint Milla Jovovich, William H. Macy és Mary Steenburgen. A borítékolhatóan nagy fesztivál-kedvenc cukiság augusztus 5-én nyit az amerikai mozikban. Nálunk nem tudni mikor mutatják be...

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Ezt olvastad már?

Tengeri zúzda, Rihannával!


Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó