Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Film, premier

Volt már ilyen? Teljesen teltházas a Filmszemle

Szerző: Gábor János, – 2012-01-31 13:43:56

Aki későn kapcsolt, és még nem vásárolt vagy foglalt jegyeket a csütörtökön kezdődő Filmszemlére, könnyen lemaradhat a nagy filmekről, mert számos vetítés már most teltházas. A nyolc Szemlén bemutatkozó nagyjátékfilmből nem kapni már jegyet Deák Krisztina Aglaja, Szabó István Az ajtó és Pálfi György Final Cut - Hölgyeim és Uraim című filmjére, Török Ferenc Isztambul című filmjéből pedig eleve csak egy zártkörű vetítést hirdettek meg.


Helen Mirren Az ajtó című filmben

A tizenegy rendező által jegyzett Magyarország 2011 című szkeccsfilm vetítéseire is elfogytak a jegyek, de ebből meghirdettek egy pótelőadást szombaton 14:45-kor az Urániában, amire jelenleg még vannak szabad helyek. Elfogytak a jegyek mindkét kisjátékfilmes blokkra is. Azoknak, akik nem kaptak jegyet a filmre, amit meg akartak nézni, javasoljuk, hogy az előadás kezdete előtt fél órával érdeklődjenek a mozipénztáraknál, mert akkor szabadítják fel a lefoglalt, de át nem vett jegyeket.

A 43. Magyar Filmszemle február 2., csütörtök és 5., vasárnap közt zajlik a budapesti Uránia és Toldi moziban. Az egységesen 600 Ft-ba kerülő jegyeket az Uránia honlapján lefoglalni, a Toldién pedig lefoglalni és megvásárolni is lehet.

Bujdosó Bori
[origo]
A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó