Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

FM100-blog

VOKSOLJ a következő hetek koncertjeire!

Szerző: Vörös István, – 2011-08-15 14:39:51

Ismét szavazhatsz a Korona LIVE rádiós koncertműsor következő "hármasfogatára": döntsd el Te, hogy az elkövetkező három héten ki lépjen az FM 100 képzeletbeli színpadjára az éterben! Amy MacDonald egyedi hangzásvilágú koncertjére, esetleg a Guns N\' Roses klasszik zúzdájára, vagy az összetéveszthetetlen hanggal megáldott Charlie műsorára voksolnál? Katt!


Vagány felhozatal: a következő hetek nyerő-triója

Amy MacDonald a mai popzene legpozitívabb értelembe vett "csodabogara", aki 2010-ben, Luxemburgban lépett színpadra, nem is akármilyen zenekari kísérettel! Nem aprózta el a dolgot: az ifjú titán mögött ugyanis egy hatalmas filharmonikus zenekar húzta. Kóstolj bele a koncertbe (alább), és ha tetszik, kattints Amy-re a kínálatban! (Bal oldali sáv alján!)


Amy Macdonald: This Is The Life (Luxemburg - 2010)

Vagy inkább zúzzunk egyet? A rockrajongókról sem feledkeztünk meg, ezért szerepel a repertoárban egy igazi legenda válogatott élő felvételeinek kavalkádja. A Guns N\' Roses Live Era \'87-\'93 címen jelentette meg élő lemezét, melyről természetesen a You\'re Crazy, a November Rain vagy a Knockin\' On Heaven\'s Door örök kedvencek sem hiányoznak, sok más klasszikussal egyetemben. Bejön, amit hallasz (alább)? Akkor klikk a rock hallhatatlanjaira!


Guns N\' Roses: Knockin\' On Heaven\'s Door (Rio)

Aki pedig inkább hazai vizeken evezne velünk, az is megtalálja  magának valót Charlie 1996-os, a budapesti Sportcsarnokban rögzített "Csak a zene van" című koncertjének anyagában. Jég dupla whiskey-vel, Skandináv éjszakák, Az légy, aki vagy... csak egy kis kedvcsináló, ha a rekedt hangú "hungarikumnak" szavaznál bizalmat. Klikk!


Charlie: Mindenki valakié (Kisstadion - Budapest 1996)

A szavazás vasárnap éjfélig tart és nyolcóránként tolhatsz egy pontot kedvencednek, hogy jövő héten garantáltan vele folytatódjon a Korona LIVE! Addig is készülj, mert a héten a szexi tornádó, Shakira forrósítja fel az étert!

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Ezt olvastad már?

Csökken az üzemanyagok ára


Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó