Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Film, premier

Visszatérések, új széria: DALLAS!

Szerző: Gábor János, – 2011-09-21 17:44:48

A világon generációk nőttek fel az Amerikában egyébként elég régen (1978-tól 1991-ig) futott Dallas sorozaton, és most jó eséllyel újabbakat foghat meg. Reméljük ez nem olyan lesz, mint a Titanic 2... Megjelent a Dallas előzetese!

Íme, az új felállás:


Dallas címmel jövő nyáron új szériát indít a TNT, és várhatóan hamar végigrohan majd a világon, hiszen visszatérnek a régi sztárok: Larry Hagman (Jockey), Patrick Duffy (Bobby), Linda Gray (Samantha), Charlene Tilton (Lucy) és Steve Kanaly (Ray Krebbs) is. A hangsúly azonban nem az ő öregedésükön, és sosem múló rivalizálásukon lesz, hanem a Ewingok új generációján, nevezetesen Jockey és Bobby fiain (Jesse Metcalfe és Josh Henderson). A két kölyök a nők, az üzlet és Southfork (nocsak, újjáépítették?) között őrlődik. És persze mindezen veszekednek. A modern, hatásos előzetes alapján (amely az új sorozatot bevezető egész estés tévéfilmhez készült) a nagy öregek hozzák a régi karaktereket: Jockey kavarja, Bobby simítja a sz*rt...



Úgy tűnik haladtak a korral: szép helyszínek, dögös csajok, feszkó és sok családi viszály, no meg az elmaradhatatlan nosztalgikus feeling. Megmosolyogtatott az új széria híre, esküdj, feldobta a napom. Valamit mégiscsak tudott ez a szappanopera.

A Dallas 2012 nyarán debütál a TNT-n, és feltehetőleg gyors egymásutánban átveszik majd a világ nagy tévéhálózatai...

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó