Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

FM100-blog

VIP vendégek, FIGYELEM!

Szerző: Lukács Kata, – 2013-08-15 13:11:37


Az elmúlt napokban sokat hallhattatok arról, hogy milyen meglepetéssel készültünk nektek, de ha mégis lemaradtatok volna, alább pontosítjuk a részleteket!



- Péntek reggel érkeznek meg a sorszámozott pólók a stúdióba, így aki szeretné, átveheti Kalocsán, a Negyvennyolcasok terén, de akár este is, Szeliden, a Korona Parton.

- A sztárvendégünk a Kozmix, előbb érkezik a Retrofesztiválra, hogy részt vehessen a Nektek szervezett közönségtalálkozón.

- A bortúra sokak számára emlékezetes volt a Korona FM 100 - Fantasztikus Nyár fakultatív programjai közt, ezért úgy gondoltuk, hogy a hajósi Vintegro Pinceszövetség borászait is meghívjuk, akik fröccsözönnel, borkóstolóval készülnek a VIP vendégeknek, csak hogy kellőképpen megalapozzuk a jó hangulatot!

- A jó borhoz finom halászlé dukál, és mivel 100 VIP vendégünk van, két turnusban intézzük a vacsorát. Az első 50 nyertes (ez az 1-50-ig sorszámozott pólókra vonatkozik) 19:30-ra érkezzen Szelidre, a Koronapartra (Tópart u. 22.); a társaság másik felét (ez az 50-100-ig sorszámozott pólósokra vonatkozik) 20 órára várjuk!

Vésd a naptárba: augusztus 16-a, péntek, Szezonzáró Retrofesztivál, a Szelidi-tó nagystrandján, a Koronaparton!

Senki sem marad nyaratlan!
A sípszó után hagyjon üzenetet!

Ezt olvastad már?

Christian Bale játsza Mózest!


Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó