Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

FM100-blog

Villámhír: tarts velünk a Twitteren is!

Szerző: Vörös István, – 2011-11-16 13:27:16

Vannak a "fészesek", aztán akadnak még "vivesek"és nagyon elvétve "májvipesek", azonban hazánkban is egyre népszerűbb az on-line üzenőfal, a Twitter használata. Már bennünket is megtalálsz rajta!



A Twitter egyébként egy rövid üzenetek váltására használatos webes "üzenőfelület", melyen a "tívtelő" tömör infókat, szösszeneteket, képeket vagy videókat oszthat meg követőivel.

A Korona virtuális világát tehát már nem csak a Facebookon követhetitek, hanem a Twitteren is az oldal jobb oldali ikonsorán a kis "t" jelre kattintva, vagy a twitter.com/KoronaFM100 linken is - amennyiben "követőnkké" váltok. Klikk a "follow" gombra és akár mobilon is követheted, mi történik az Uralkodó slágerek világában.

Egy kis extra: igyekszünk minél több olyan világsztárt is csokorba gyűjteni és követni, akiknek ez üzeneteit ezáltal a mi oldalunkon szörfözve is megtalálod: így megtudhatod például, hova készül Jennifer Lopez, milyen projekten dolgozik Avril Lavigne, hogy áll Madonna készülő új albuma, vagy milyen fotókat osztott meg magáról Kylie Minogue.



A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó