Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

FM100-blog

VIGYÁZZ, KÉSZ... PART! Az első helyszíni képek

Szerző: Gábor János, – 2012-06-15 11:03:15

Tisztelettel jelentem, hogy a mai nappal a Koronás Hírek átlényegült Part-bloggá, így mostantól mindenféle élményünket, fotóinkat, beszámolóinkat, illetve a Korona Parthoz köthető rendezvényeket, eseményeket elsősorban itt fogjuk a megosztani a cybertérben. Korsós Éva és Lukács Kata kolleginámmal érkeztem reggel - a csajok láthatóan izgalommal vegyes örömmel tartottak velem, már reggel 5-kor:



Az izgalomra mondjuk minden okuk megvolt, mert mint minden kezdet és újrakezdés, a Partra költözés sem ment simán - sok technikai akadályt kellett leküzdenünk, és hiába éreztük úgy, hogy a Korona Part harmadik szezonjának kezdetén már nem érhet minket meglepetés, de! A részletekkel senkit sem fárasztok, egyrészt mert - mily\' meglepő - egy rádióstúdió elköltöztetése brutális műszaki Rubik-kockákat rejt magában, másfelől már megoldottuk, úgyhogy az első 1-2 óra nehézségei után az éjszakai műszak már napsütéses teraszon pihenhetett:



Ilyen az amikor Korsós Éva már nyugodtan füstölög:



Ilyen az, amikor még üres a Grillsziget...



... viszont holnapra nyitásra készen illatozik, EZZEL a finom menüsorral... Falnád?



Megkezdtük tehát a szezont, egy nem akármilyen kánikulai napon - a helyedben én is itt kapcsolódnék ki a hétvégén:



Nekünk hálás meló, neked pihenés és kikapcsolódás - és ez így van rendjén! Találkozzunk most már minden nap a Korona Café teraszán, a strandröplabdapályán és Grillszigeten, aztán a II. Retrofesztiválon! Jövő péntekre már ne csinálj más programot!

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Ezt olvastad már?

Holt falvak jönnek létre


Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó