Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

FM100-blog

VIDEÓ: így ment a sminkelés vezetés közben, közúti forgalomban!

Szerző: Gábor János, – 2013-06-28 12:41:10

A szerdai Reggeli Gyorsban hallottuk a hírek között, hogy évente 450 ezer balesetet okoznak a volánnál sminkelő brit nők. Szerintünk arányaiban itthon sem jönne ki sokkal jobb adat, mert a hölgyek bátrak: azt hihetik, hogy ha otthon több mindennel is tudnak párhuzamosan foglalkozni, nem lesz ez másképp vezetés közben sem. Egy rögtönzött tesztet már végrehajtottunk Szilván, hiszen egyszerre kellett SMS-t írnia és adásban olvasnia. Ment-ment, de rosszul, így muszáj volt tisztáznunk e nemek örök vitáját. A férfiak ugyanis szintén tudnak több mindent csinálni folyamatában, de - a jelek szerint csakúgy mint a nők - egyik tevékenységet sem jól. A nőkkel ellentétben pont ezért koncentrálhatnak csak egy dologra, míg a gyengébbik nem inkább kockáztat, ugyanis meg van győződve igazáról... Ma élő tesztre szántuk rá magunkat!


Pillanatkép: Szilva, a fedélzeti kamera képén :-)

Tomi nevű hallgatónk nagyvonalú felajánlást tett: vezető oktató lévén segített összehozni a kísérletet, amelynek lényege az volt, hogy Szilva vezetés közben sminkelje ki magát, és mindezt persze közúton! A fenti számadat okán arra jutottunk, hogy tényleg jobb lesz, ha Szilva szakember jelenlétében, átalakított oktató autóval vág neki annak a néhány körnek, amely során teljes napi sminkjét, a visszapillantó tükröt használva kell felvinnie. Nézd meg mit sikerült összehoznunk!

A videó a fedélzeti kamera képe, amit hallasz, az az, ahogy adásban elhangzott (a pár másodperces, "fekete" szünetek ne zavarjanak meg - a kameránk kalibrált picit:-)):


A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó