Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

FM100-blog

Vesszen a haj!

Szerző: Gábor János, KORONAcafe – 2014-08-26 13:44:06

Vagy ne, de ahhoz melegolló kell!

hirdetés
A mai KORONAcafeban bemutattunk egy (Kalocsán és környékén telejesen) új technológiát, a ThermoCut ollót, ami a most nyíló Bűbáj Fodrászat szolgáltatása. Bármennyire is falnak megy minden férfi a wellness hajvágás kifejezéstől, el kell ismerni, ezúttal találó összefüggést alkottak a módszer feltalálói.

Balda Renáta (képünkön), a Bűbáj vezetője elárulta, hogy a kifejezés alatt nem csupán a melegollós, tehát lezárt hajvégeket eredményező hajvágás értendő, hanem különböző természetes anyagok alkalmazása is. Ezeket a tanácsokat egyébként érdemes megfogadni, mert manapság sok, kifejezetten káros kiegészítő terméket sóznak rá a nőkre, akik az eleve káros környezeti hatások mellett csak tovább súlyosbítják a hajuk állapotát. Tudta például, hogy a szmog és más gázok is roncsolják a hajat, ha a hagyományos hajvágás után nyíltak maradnak a szálak végei? Több itt:

A módszert persze teszt alá vettük, igénybe véve Szilva egyébként agyongondozott hajkoronáját. A folyamat gyors, mint a hagyományos hajvágás, ám sokkal egészségesebb hajszálakat ereményez, főleg a kiegészítő olajokkal. A beteljesült wellness hajvágás praktikumai a gyakorlatban, ITT:

A Bűbáj Fodrászatba (Kalocsa, Honvéd u. 9.) itt lehet bejelentkezni: +36703320982

hirdetés

 

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Ezt olvastad már?

RENDELÉSEK


Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó