Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

FM100-blog

Velocipéd-merénylet a KORONAcafeban!

Szerző: Gábor János, KORONAcafe – 2014-09-17 15:05:21

Ön jobban csinálná? Nézze meg hol teheti próbára magát – KATT!

A mai KORONAcafeban Nagy Bandó kalocsai dedikáló hétvégéje mellett egy újabb fejezetet szedtünk elő a Kalocsai Paprikafesztivál programjából: velocipédes felvezetéssel indul majd meszesi bringatúra. Ha kipróbálná, és megtenné a talán már jól ismert távot, teljesen másképp, szólunk, hogy szombaton, délelőtt 10-től van gyülekező, Kalocsán, a Negyvennyolcasok terén.

Mike Szilvia csak ismerkedett a géppel, Gábor Jánost viszont feltették e szépségre a Magyar Velocipéd Baráti Kör kalocsai tagjai, Gaál István és Rideg Krisztián (aki egyébként a tesztelt kétkerekűt építette*). A videó - a látszat ellenére - nem dőlt az oldalára; katt a lejátszásra :-)

*Fakultatív adalék: egy ilyen, korhű, kézzel épített, anatómiailag is a tulajdonosára szabott (!) jármű kb. 300.000 forintból készül el itthon. Ebben egyébként valószínűleg Európa bajnokok vagyunk, mivel máshol kétszer, sőt, háromszor ennyibe is kerül egy velocipéd. Egyéb érdekességek a stúdióbeszélgetésben (a stúdióban a műsorvezetők: Mike Szilvia és Gábor János, a velocipédes vendégek: Gaál István és Rideg Krisztián):

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó