Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Film, premier

Végre! Megjött a Hobbit első előzetese!

Szerző: Gábor János, – 2011-12-21 09:41:10

Végre kijött az első előzetes a Gyűrűk ura-trilógia előzménytörténetét feldolgozó Hobbit c. filmből, amelynek első része jövő decemberben kerül a mozikba, és forgatása még mindig zajlik, de már volt annyi érdekes jelenet, hogy egy izgalmas előzetest össze tudjanak szabdalni belőle.



Az eredeti filmek Zsákos Bilbójának (Ian Holm) vészjósló felvezetése után helyzetkomikumokkal időzünk Hobbitfalván, ahova Gandalf (Ian McKellen) kíséretében befigyel a 12 törp, hogy a rávegye a fiatal Bilbót (Martin Freeman - képünkön) egy "nem várt utazásra". A goblinokkal, orkokkal, óriás pókokkal és még sok ocsmány lénnyel vívott csatákkal szegélyezett úton ebben a filmben is Galadrielnél (Cate Blanchett) pihennek meg, hogy újult erővel vívják meg a népek csatáját, amelyben már nagy szerepet kap a Gollamtól (Andy Serkis) zsákmányolt Egy Gyűrű is...



Az előzetesben feltűnt sok ismert arcon túl visszatér még a Hobbit-filmekben a Gyűrűk Urából megismert színészek közül: Christopher Lee (Saruman), Hugo Weaving (Elrond), Orlando Bloom (Legolas), sőt, Elijah Wood (Frodo) is - igaz egyikük sem kötődik ténylegesen az önálló, Hobbit c. Tolkien-regényhez. A forgatókönyvírók rendesen felkavarták a vizet - a könyvhöz képest sok új elemmel bővülhetett a sztori.

A Hobbit-filmek magyarországi premierjei:

The Hobbit: An Unexpected Journey - 2012. december 14.
The Hobbit: There and Back Again - 2013. december 13.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó