Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Helyi sport

Végre átadják a kalocsai műfüves pályákat!

Szerző: Rumi László, – 2012-08-18 07:59:44

Kalocsa Város Önkormányzata augusztus 18-án adja át hivatalosan a régóta várt két műfüves labdarúgó pályát. A kispályás labdarúgó bajnokságban résztvevő csapatok több éve vártak arra a napra amikor birtokba vehetik a sportág számára leginkább alkalmas létesítményt. Ebből az alkalomból, illetve hogy idén tízéves a Méhecskék Sport Egyesület, nagyszabású programmal készült az önkormányzat és a sport egyesület. 


Délután négy órától a méhecskék legfiatalabb labdarúgói bemutatót tartanak, majd az egyesület szakmai anyagának ismertetésére kerül sor. Ezután hivatalosan is átadják az új létesítményt, melyet világítással és lelátóval tettek még színvonalasabbá. Ezután kezdetét veszi az első Szent István villanyfényes labdarúgó kupa, melyet este fél kilenctől a Kalocsai FC 93-as megyei első osztályú bajnokcsapata, és a jelenlegi csapat gálamérkőzése színesít. Ezután pedig hajnalig folytatódik a bajnokság.

Meghívott vendégként jelen lesz Dunai Antal olimpiai bajnok labdarúgó, Mészöly Kálmán sokszoros magyar bajnok labdarúgó, edző Czene Attila sportért felelős államtitkár, továbbá a Paksi Sport Egyesület labdarúgó szakágának jeles képviselői. Az eseményre minden érdeklődőt szeretettel lát Kalocsa Város Önkormányzata.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó