Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Helyi sport

Végetért a városi ping-pong bajnokság

Szerző: Mike Szilvia, – 2016-04-14 12:28:53

Tavaly október közepén kezdődött el a városi amatőr asztalitenisz csapatverseny, amelyben csak nem igazolt játékosok vehettek részt. A 10 csapat heti 2 alkalommal mérte össze tudását. A kiírás szerint őszi majd most a tavaszi fordulóban dőlt el, ki hogy végzett a ranglistán.

Hirdetés

Hirdetés

Az 1. helyezést veretlenül az „Amatőrök” csapata szerezte meg Dr. Rigó József, Szilasi Tamás és Balázs Lajos összeállításban. A 2. helyezett a „Vitézek” csapata lett, melynek tagjai Dusnoki Zoltán, Halászi Gábor és Márkus Ferenc volt, míg a 3. helyen a Dr. Szabó Tibor, Rogács Attila és Rogács Erik alkotta King Pong csapata végzett. 4. Homokmégy, 5. a Három Királyok, 6. a Kutyaütők, 7. az Üveges Team, 8. a Kukkorka, 9. a Geopárdok és tízedikek a Fekete BT. tagjai lettek.

A városi csapatverseny végeztével március végén rendezte meg a KSE asztalitenisz szakosztálya az egyéni versenyt, ahol 17 játékos indult. 4 csoportban kőrmérkőzés döntötte el az első két helyet és Ők jutott tovább. 8 közé jutottak: Rogács Erik, Diel Tibor, Cselik Gyula, Dr. Szabó Tibor, Dusnoki Zoltán, Kapeller Gábor, Rogács Attila, Szilasi Tamás.

Szoros mérkőzések közepette Szilasi Tamás és Rogács Erik jutott a döntőbe, ahol a fiatal Rogács győzedelmeskedett. Erik élete első versenyén tudott győzni a rutinos Szilasi ellen 3:2-re, így ő vehette át a győztesnek járó érmet, illetve kupát. 3. lett Cselik Gyula, a 4. helyen pedig Dusnoki Zoltán végzett.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó